Menu

Tryg handel

Trygg e-handel – Mitä sertifikaatti sisältää?

 

Verkkokauppa

 

Trygg e-handel on sertifikaatti verkkokauppaa harjoittaville yrityksille. Verkkokauppaa harjoittavat yritykset ovat yrityksiä, jotka myyvät tavaroita ja palveluita internetin välityksellä (etäkauppa). E-kaupankäynti toimii täsmälleen samalla periaatteella kuin perinteinen postimyynti, ero on se että tuotteet ovat esillä verkkosivulla ja ostopäätös tehdään suoraan kotisivulla.

Nykyään on olemassa tuhansia toimijoita, jotka harjoittavat verkkokauppaa Ruotsissa ja useimmat ovat turvallisia. Suojataksesi henkilötietosi ja muut luottamukselliset tietosi sinun on tiedettävä, kenelle luovutat tiedot. Sinun on myös voitava luottaa siihen, että yhtiö toimittaa tuotteet sovitussa ajassa ja että sinulla on mahdollista saada apua oston jälkeen jos jokin menee vikaan.

 

 

Turvallisuus

 

Sertifikaatin tarkoitus on auttaa kuluttajaa valitsemaan oikeat verkkokaupankäynnin yritykset, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi painaessasi osta-nappia. Trygg e-handel –sertifikaatin tarkoitus on, että voit ostaa verkossa yhtä turvallisesti kuin tavallisessa fyysisessä kaupassa.

Kun asioit verkkokaupassa, jolla on Trygg e-handel –sertifiointi, kauppa on sopimuksella sitoutunut tiettyihin vaatimuksiin. Vain vakailla ja hyvämaineisilla verkkokaupoilla on oikeus käyttää sertifikaattia.

Trygg e-handel –sertifikaatti takaa, että sinä kuluttajana saat tietää oikeutesi tehdessäsi ostoksia verkkokaupassa. Yrityksen tulee mm. olla selkeästi tunnistettavissa, sen tulee pystyä käsittelemään henkilötietoja turvallisesti, käyttää turvallisia maksutapoja ja sen tulee olla taloudellisesti vakaa.

 

Täydellinen katsaus Trygg e-handel –sertifikaatin vaatimuksista

 

Turvallisuus

Svensk Distanshandel valvoo luotonvalvonnan, koeostojen ja ongelmatapauksissa selvitysten avulla, että sertifioidut yritykset noudattavat vaatimuksia.  Trygg e-handel vastaanottaa reklamaatioita kuluttajilta taatakseen turvallisen ostotapahtuman. Jos reklamoit yrityksestä, jolla on Trygg e-handel –sertifikaatti, ja osoittautuu että yritys on toiminut virheellisesti, siitä tulee merkintä rekisteriimme. Vakavissa tapauksissa voidaan sertifiointi peruuttaa välittömästi. Kaikki tämä takaa sen, että sinä kuluttajana voit luottaa, että vain luotettavat yritykset saavat käyttää Trygg e-handel –symbolia.

 

Trygg e-handel -symboli

 

Voit tarkistaa symbolin aitouden osoittamalla kuvaketta hiirellä.

 

Mistä löydän Trygg e-handel –sertifioidut verkkokaupat?

 

Löydät kaikki sertifioidut yritykset täältä. Yritykset on ryhmitelty siten, että voit helposti löytää ne yritykset, jotka myyvät tuotteita joista olet kiinnostunut.